Składniki:
- około 100g pieczarek
- 1 cebula
- 15 g masła
- pół łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu
- 8 kromek tostowego chleba
- pół łyżeczki ostrej papryki
Składniki:
- około 100g pieczarek
- 1 cebula
- 15 g masła
- pół łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu
- 8 kromek tostowego chleba
- pół łyżeczki ostrej papryki
- żółty ser w plastrach
- ketchup
- olej do smażenia
Przygotowanie:
Pieczarki i cebulę drobno kroimy. Rozgrzewamy na patelni masło i smażymy. Rozkładamy na stole kromki chleba tostowego. Na każdej kładziemy plasterek sera. Na co drugiej kromce kładziemy farsz, polewamy keczupem. Składamy kromki. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy tosty po około 1 minuty z każdej strony.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Komentarze